Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Grote renovatiewerken

Ontwerpdenken praktisch bekeken

Tijd om te renoveren of te verbouwen? Hoe begint u eraan? Elke renovatie is en blijft een complexe aangelegenheid, denk maar aan de technische vereisten of de papierwinkel die u in orde moet maken voor het bekomen van de subsidies van de overheid. Het TRC Bouwteam in Mechelen, Antwerpen en Sint-Niklaas beschikt over een team met passie voor renoveren. Uw project is ons project. Onze totaalaanpak voor uw project start met goed luisteren naar al uw wensen en verwachtingen.

Hieruit volgt een renovatieplan met technische oplossingen en designvoorstellen die passen in uw verhaal. Met ons creatief ontwerpdenken voorzien we de impact van ons ontwerp in de praktijk. Reken bij uitvoering ook op onze nauwkeurige coördinatie van uw project tijdens de volledige duur. U kunt dan ook op elk moment bij ons terecht met uw vragen en opmerkingen.

Woning

Uw woning renoveren? Een goed idee. U behoudt uw thuis maar u geniet meer luxe, comfort en uitstraling. Een investering die zich altijd terugbetaalt. Renovatieprojecten zijn trouwens haalbaar voor iedereen, rekening houdend met tijd, organisatie en kostprijs. Het maatwerk en de expertise van het TRC Bouwteam zorgt voor een resultaat dat kan tellen.

Appartement

Uw appartement voldoet niet 100 % aan uw wensen? U wilt een renovatie? Appartementen hebben meestal heel wat potentieel voor renovatie of verbouwing. Het TRC Bouwteam zorgt voor een plan en aanpak op maat. Wij vertalen uw wensen naar de technisch mogelijkheden van vandaag, rekening houdend met design en interieur volgens de meest recente trends.

Kantoor

Uw klanten goed kunnen ontvangen is erg belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Ook uw medewerkers moeten er zich thuis voelen en efficiënt kunnen werken. Uw kantoor is dan ook het uithangbord voor uw klanten en de leefomgeving van uw medewerkers. Tijd voor een grondige renovatie? Wij denken mee vanuit het standpunt van de klant en de medewerkers. Ons team zorgt voor een sterk concept in lijn met uw merk en een efficiënte optimalisatie van de werkomgeving.