Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Ramen & deuren

Kwalitatief buitenschrijnwerk vakkundig geplaatst

Het TRC Bouwteam is gespecialiseerd in het professioneel plaatsen van ramen en deuren voor alle bouw- en renovatieprojecten in de regio Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. Kiest je liefst voor de strakke uitstraling van aluminium raamprofielen in een kleur naar keuze of ga je voor het beste thermisch comfort van PVC ramen en deuren? We werken in beide gevallen enkel met kwalitatieve producten gemaakt door de beste fabrikanten. Bovendien kan je rekenen op een nauwkeurige plaatsing door het TRC Bouwteam met kennis van zaken.  Een kwalitatief product, vakkundig geplaatst.

Aluminium ramen en deuren

Met aluminium ramen en deuren van Reynaers Aluminium haalt u keuze en design in huis, letterlijk. Zorgeloos wonen met een product op maat dat maximaal comfort garandeert en geplaatst door een vakman, het TRC Bouwteam.

PVC ramen en deuren

De pvc-profielen van Veka voor ramen en deuren behoren esthetisch en functioneel tot het topsegment van de markt. De beproefde VEKA-kwaliteit plaatsen we professioneel in uw huis, appartement of kantoor.

Op zoek naar ramen en deuren voor je verbouwing of renovatie?

Zoek niet verder, het TRC Bouwteam plaatst al uw ramen en deuren in de regio Mechelen, Antwerpen en Sint-Niklaas, ingepast in de planning van je bouw, verbouwing of renovatieproject. U kunt rekenen op een degelijk product dat aan alle kwaliteitsvereisten voldoet. Samen bekijken we alle mogelijkheden. Reken op kwalitatief buitenschrijnwerk vakkundig geplaatst.