Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
Oops...
Slider with alias renovaties not found.

Ontwerpdenken praktisch bekeken

Tijd om te renoveren of te verbouwen? Hoe begint u eraan? Elke renovatie is en blijft een complexe aangelegenheid, denk maar aan de technische vereisten of de papierwinkel die u in orde moet maken voor het bekomen van de subsidies van de overheid. Het TRC Bouwteam in Mechelen, Antwerpen en Sint-Niklaas beschikt over een team met passie voor renoveren. Uw project is ons project. Onze totaalaanpak voor uw project start met goed luisteren naar al uw wensen en verwachtingen.

Hieruit volgt een renovatieplan met technische oplossingen en designvoorstellen die passen in uw verhaal. Met ons creatief ontwerpdenken voorzien we de impact van ons ontwerp in de praktijk. Reken bij uitvoering ook op onze nauwkeurige coördinatie van uw project tijdens de volledige duur. U kunt dan ook op elk moment bij ons terecht met uw vragen en opmerkingen.

Uw garanties voor kwaliteit

  • één contactpersoon tijdens het project;
  • team van specialisten;
  • technische expertise;
  • kwaliteitsdenken voor en tijdens het project;
  • vlotte communicatie, altijd bereikbaar;
  • Kwalitatieve materialen;
  • totaalaanpak met coördinatie, van plan tot uitvoering.

Mooi afgewerkt

Onze grootste voldoening is een mooi afgewerkte renovatie of verbouwing van woning, appartement of kantoor, een sterk resultaat dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor grote en kleine renovatiewerken, bijvoorbeeld een bureel of praktijk, een living of een badkamer.

U wilt meer weten over renovatiewerken zonder zorgen?